360 video

Een 360 graden video biedt een uniek perspectief en voegt een extra dimensie toe aan je video. Kijkers kunnen de beelden verslepen en ze 360 graden draaien, zodat ze het beeld vanuit elke hoek zien.

Wat is een 360 video?

Een 360 graden video wordt opgenomen met een camera die een situatie in één keer in 360 graden filmt. Wanneer je een 360 graden video bekijkt kun je dus ronddraaien en zo een ander deel van de video zien. Het geeft een compleet ander beeld dan de klassieke ervaring die je maar van 1 kant kunt bekijken. Op een mobiele telefoon kun je vaak gewoon je telefoon van positie veranderen en het beeld draait mee: je ‘kijkt’ dus mee met de maker van de video.

Waar kan ik een 360 video voor inzetten?

Door 360 in te zetten voor jouw film, laat je de kijker jouw verhaal beleven. Deze andere manier van ervaren is niet alleen een verrijking voor bedrijfsfilms, maar zeker ook voor bijvoorbeeld documentaires. Neem je kijkers mee naar plaatsen waar ze normaal niet komen. En daag ze uit om zelf rond te kijken. Beelden worden indrukwekkender en de kijker kan zich beter inleven. Een 360 video werkt ook goed wanneer er rondom veel gebeurt. Denk hierbij aan snelle beelden of actiesporten. Voor een extra stukje beleving, kunnen wij de 360 video ook omzetten naar een Virtual Reality of Augmented Reality beleving.

Een 360 video laten maken?

Dat kan! Met onze 4K filmcamera kunnen wij iedere gewenste omgeving in 360 graden filmen.

Je hebt overigens geen speciale bril nodig om een 360-video te bekijken. Een mobieltje, tablet of computer is voldoende.

Heb je vragen over VR, AR of 360? Neem dan contact op, wij vertellen er graag meer over.

Neem contact op

Hoe wordt een 360 graden video gemaakt?

In deze film laten wij zien hoe een 360 video gemaakt wordt. Waar moet je rekening mee houden bij het ontwikkelen van het concept en wat komt er verder allemaal bij kijken? Neem een kijkje achter de schermen en leer meer over het proces van het maken van een 360 graden video.

Ik heb interesse in een 360 video

“Jan is a very nice person and very good in his work and has excellent idea’s. The films we created with them are very nice and spot on. They will really help us supporting our business and new launches. I’m sure that we will attract more customers, improve the results, provide a clear call to action and have a significant increase in interested users. Thank you Jan for your excellent work, idea’s and services! We certainly will hire you again! Top!”
Alfons Boltjes, Yourafterlife