Accountmanager

Met een passie voor film (36-40 uur per week)

Wat jij kunt gaan doen bij CorporateTrailer:

Accountmanagement bij ons betekent dat je met de meest uiteenlopende bedrijven aan tafel zit. Van producent van diervoeding, tot bouw- of ICT bedrijf. Jij bent flexibel, kunt snel schakelen en zoekt voor elk klant de best mogelijke oplossing. Een dynamische functie met veel verantwoordelijkheid.

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen verkoopplan en omzet, waarbij je ondersteund wordt door je binnendienst collega’s. Je agenda wordt deels door je collega’s gevuld met afspraken, maar daarnaast weet jij ook zelf je agenda te vullen met kwalitatieve leads. Simpelweg omdat je niet gaat zitten wachten maar in actie komt!

Wanneer je geknipt bent voor deze baan

Voor deze functie hebben we geen strak omkaderd functieprofiel voor ogen. Wat we belangrijk vinden is minimaal 3 jaar saleservaring in de B2B markt, bewezen verkooptalent,  maar vooral ook affiniteit met de filmwereld.

Je bent empathisch, klantgericht en commercieel, maar wel zodanig dat je oog hebt voor de belangen van onze opdrachtgevers. Want wij streven naar lange termijn relaties met onze klanten. Met jouw communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht krijg je iedereen aan boord. Je zoekt en vindt telkens weer de balans tussen maximaal resultaat en de beste oplossing voor je klant. 

Jij bent ambitieus en resultaatgericht, houdt van aanpakken, kunt goed anticiperen en werkt graag gestructureerd. Je bouwt makkelijk relaties op, bent sociaal maar kunt ook goed zelfstandig werken. Verwachtingen van opdrachtgevers voel jij feilloos aan, je staat stevig in je schoenen en kunt deze opdrachtgevers dan ook overtuigen van onze ideeën. Tenslotte houd jij altijd oog op de planning.

Flexibiliteit en vrijheid

Wij bieden véél vrijheid. Omdat wij erin geloven dat jij het beste presteert als jij je werk zelf inricht. Werk je graag regelmatig thuis? Prima, zolang we maar ‘connected’ blijven!

In een notendop:

  • Een uitdagende functie met veel vrijheid en de kans om zaken op jouw manier in te richten en jezelf verder te ontwikkelen;

  • Veel afwisseling

  • Werken in een enthousiast team van specialisten en generalisten;

  • Een optimale werk/privébalans;

  • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;

  • Auto of autokosten vergoeding

  • Laptop en telefoon;

  • Natuurlijk ook een goed salaris met een bonusregeling.

CorporateTrailer, more than just films!

Word jij het nieuwste lid van ons dreamteam?

Solliciteer zo snel mogelijk door je cv, motivatiebrief en eventueel een portfolio te verzenden naar Eugenie Wijffels Als we enthousiast zijn over je sollicitatie volgt een telefonische kennismaking, een persoonlijk gesprek en een assessment.

Solliciteren

Over CorporateTrailer

CorporateTrailer is in 1992 opgericht door Jan Suiskens en Eugenie Wijffels.
Met Storytelling als basis is het bureau in de loop der jaren uitgegroeid tot een strategische partner voor haar opdrachtgevers. Sinds 2010 heeft CorporateTrailer zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van bedrijfsfilms en commercials, waarvan vele bekroond werden met internationale awards.

Door onze krachten te bundelen bieden wij nog meer toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers. We werken hard en houden van ons vak!

Wat CorporateTrailer onderscheidt van andere bureaus is dat we zowel strategisch als in de uitvoering onze opdrachtgevers ondersteunen. Het stopt niet bij een film. We geloven in de combinatie en daarom werken wij nu op een andere manier samen met onze opdrachtgevers. Wij zijn een klein of groot onderdeel van de organisatie, zodat we weten wat er leeft en speelt en we op basis daarvan kunnen acteren. Kennis delen is essentieel.

In ons portfolio zijn zowel B2B als B2C opdrachtgevers te vinden waarvoor we uiteenlopende activiteiten ontplooien; het begint bij een trailer/movie, maar destination anywhere………..