Animaties

Een animatiefilm is een creatieve manier om eenvoudig en duidelijk met je doelgroep te communiceren.

Wat is een animatiefilm?

Animatie is illusie van beweging. Door stilstaande beelden na elkaar te plaatsen lijken ze in beweging te komen. Een beeld dat door ons oog wordt opgevangen, blijft namelijk nog even aanwezig op het netvlies. Als daar snel een tweede beeld bijkomt, dan verschijnt die op het netvlies als het ware over het eerste beeld heen. Dit principe is de basis voor alle verschillende animatietechnieken.

Waarvoor gebruik je een animatiefilm?

Bewegende animaties kunnen ingezet worden om je bedrijf of product te promoten, maar daarnaast zijn animaties in de vorm van how-to video’s, infographics en explanimations ook bijzonder geschikt om een complex of technisch verhaal snel en simpel uit te leggen.

Voor onze animatievideo’s werken wij met verschillende technieken zoals; Common Craft, Stop Motion, Special Grafics of 3D. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van animatiefilms.

Animatie laten maken?

Wij maken unieke animatiefilms die passen bij je bedrijf, huisstijl en doelgroep.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van animatiefilms of heb je een communicatieprobleem wat je graag wilt oplossen? Neem dan contact op.

Neem contact op

“In 2017 bestaat 74% van al het internetverkeer uit video. Wij maken video’s die opvallen!”

Ik heb interesse in een animatiefilm

“Wij vonden de samenwerking met CorporateTrailer voorbeeldig. De samenwerking, de communicatie en de uiteindelijke resultaten overtroffen onze verwachtingen. Ik zou niet aarzelen om CorporateTrailer aan te bevelen in de toekomst.”
Sebastian Beier, Matador