Cameraman inhuren

Naast dat je bij ons terecht kunt voor concept en script ontwikkeling, is het ook mogelijk om enkel een cameraman in te huren. Regelmatig sturen wij onze cameraman of cameracrew op pad voor het vastleggen van bedrijfswerkzaamheden, een beurs, een bedrijfsevenement of seminar. Maar denk ook eens aan bijzondere momenten als een bedrijfsjubileum.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een cameraman?

Door een cameraman in te huren, ben je zeker van professionele filmbeelden. Onze cameracrew is gespecialiseerd in high-end filmwerk in 4K kwaliteit. Ook wanneer het om een kleinschalig event gaat. Zij houden zich op de achtergrond, en zijn dus echt gefocust op het maken van de mooiste beelden.

Door regelmatig filmopnames te maken, werk je aan een film archief. Welke je óók op een later moment kan inzetten voor jouw film. Deel korte filmpjes via Facebook, YouTube of LinkedIn of hou je klanten en relaties op de hoogte door clips mee te nemen in je nieuwsbrieven. Monteer zelf je opnames, of huur onze video editor in.

Filmshoot in Nederland

Wat kost het om een cameraman in te huren?

Een cameraman is in te huren per halve of hele dag excl. reiskosten.
Standaard komt onze cameraman met een Panasonic GH4 camera, op aanvraag zijn andere camera’s mogelijk zoals de Canon 5D, Sony FS7 of de RED incl. operator. Ook stemmen we graag vooraf af, waar de opnames voor bedoeld zijn en waar deze voor gebruikt gaan worden. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan of vul onderstaand formulier in.

Wie zijn onze cameramensen?

cameraman huren

Al onze cameramensen zijn ervaren specialisten en exact op de hoogte van de laatste trends op het gebied van film en cameratechnieken.

Neem nu contact op, wij adviseren je graag over alle mogelijkheden!

Contact opnemen

Huur een ervaren cameraman in voor het maken van de mooiste beelden van jouw bedrijf, beurs of event.

Wil je een cameraman inhuren?

Voordelen van cameraman inhuren

  • Onze cameramannen hebben veel ervaring en werken professioneel
  • Verzekerd van hoge kwaliteit opnames
  • Gebruik van high end apparatuur
  • Ook licht en geluid apparatuur beschikbaar
  • Optioneel ook steadycam of slider aanwezig