PROUD TO ANNOUNCE

CorporateTrailer is deze week uitgeroepen tot FD Gazelle en behoort hiermee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen Awards, georganiseerd door Het Financieele Dagblad, worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die gedurende drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% hebben weten te realiseren.

Om in aanmerking te komen voor deze ondernemersprijs, beoordeelt de jury niet alleen de omzetgroei, maar ook de financiële gezondheid, winstgevendheid en groei in het aantal medewerkers van de organisatie.

In 2019 introduceerde wij ons nieuwe programma genaamd de ‘Video Succes Methode’. Hiermee helpen we onze klanten hun verhaal te vertellen door middel van elke maand een nieuw hoofdstuk. Gepresenteerd in de vorm van een korte video. Dat is enorm gegroeid, niet in de laatste plaats door het geweldige team waar ik leiding aan mag geven. Ik ben dan ook heel trots op deze erkenning en zie het als enorm motiverend voor 2024.” Aldus Jan Suiskens, Creative Director bij CorporateTrailer.

Dit jaar wordt de twintigste editie van de FD Gazellen Awards gevierd, met een feestelijke uitreiking in Theater Amsterdam. Naast de erkenning voor alle FD Gazellen, worden er ook negen extra prijzen per regio uitgereikt. Dit omvat een gouden, zilveren en bronzen FD Gazelle voor de snelst groeiende bedrijven in de categorieën klein, middelgroot en groot.