Corporate Video

Ieder bedrijf heeft concurrenten… dus ook jij, toch?
En ook jij wil je bedrijf onderscheiden, toch?
Want ook jouw bedrijf is uniek!

Vertel het met een Corporate Video

Enkel het laten maken van gewoon een Corporate Video is niet genoeg.
Wij zijn ervan overtuigd dat je film de juiste impact en inhoud nodig heeft om op te vallen.
En met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van storytelling gaan we jou hierbij helpen!

Vertel jouw Corporate Story met een Corporate Video. Vanaf ons eerste gesprek helpen wij actief mee met het formuleren van jouw unieke bedrijf- of merkidentiteit. Dit doen we met behulp van 3 essentiële kernvragen. Wie is je doelgroep, wat is je boodschap en wat wil je dat de kijker doet na het zien van jouw bedrijfsfilm. En dit vertalen we vervolgens naar een pakkende film.

Wat is jouw Corporate Story?

Creative Director Jan Suiskens helpt je met het bepalen van jouw bedrijfsverhaal. En hij geeft zelfs Masterclasses over Corporate Storytelling. Een combinatie van theorie en praktijk, natuurlijk ondersteund door video en bedoelt om jou op weg te helpen bij het schrijven van jouw eigen corporate story. Wij komen graag langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Onze Corporate Videos

“Hersenen verwerken beeld 60x sneller dan woord, daarom is Storytelling zo belangrijk”

Ik heb interesse in een corporate video

“Onze nieuwe bedrijfsvideo weet op professionele wijze precies uit te stralen waar wij voor staan. Door helder en open een gesprek in te gaan is Corporate Trailer in staat de juiste informatie te verkrijgen. Het resultaat is top en wij zijn dan ook dik tevreden!”

Job Junier , Elpress