Welke diensten leveren wij?

Bij het laten maken van een film zijn de mogelijkheden enorm divers. Echt iedere productie is uniek en speciaal voor jou gemaakt. En we houden uiteraard rekening met je wensen én je budget. Daarom bieden we onze diensten ook breed aan.

We zijn gespecialiseerd in concept en strategie ontwikkeling. Waarbij we heel graag het volledige productieproces volledig uit handen nemen. Maar… je kunt bij ons óók terecht voor het inhuren van filmprofessionals. Huur onze video-editor in voor het monteren van jouw beelden tot een opvallende film, waarmee je naar buiten kunt. Of zet onze cameraman in voor filmopnames bij je bedrijf of tijdens een beurs of event. En vind je het leuk om zelf achter de camera te staan? Leer dan tijdens een workshop meer over het bedienen van een filmcamera en waar je rekening mee moet houden wanneer je gaat filmen op locatie. Speciaal ontwikkeld voor bedrijven die regelmatig iets te filmen hebben! Ook geeft Creative Director Jan Suiskens masterclasses over Storytelling en Conceptueel denken. Op maat gemaakt voor jouw bedrijf of organisatie.

Neem ook eens een kijkje bij ons aanbod aan videoproducties, van bedrijfsfilms en commercials tot informerende productfilms en instructiefilms. Maar ook voor een 360-video of hippe videoclip kun je bij ons terecht. Hiernaast vind je meer informatie en voorbeelden van de verschillende producties.

Ik wil een offerte aanvragen

 

Waarom een film laten maken?

Online video groeit hard. Wij kijken tegenwoordig liever een kort filmpje dan dat we stukken tekst lezen. En door de combinatie van beeld en geluid kun je snel een krachtige boodschap overbrengen. Wist je dat 1 minuut film gelijk is aan 1,8 miljoen woorden! Bovendien blijkt uit onderzoek dat websites met films hun bezoekers langer vasthouden en het toevoegen van productfilmpjes tot een directe omzetstijging leidt. Dus zorg dat je je doelgroep bereikt met film en online video.

CorporateTrailer bestaat uit een team van specialisten op het gebied van strategie, concept, marketing, camera en editing. Wij werken zowel nationaal als internationaal en hebben de afgelopen jaren met onze producties diverse internationale awards gewonnen. Wil je meer weten over hoe jouw film wordt gemaakt, kijk dan eens bij onze werkwijze.

 

Wil je weten wat er nodig is voor het maken van jouw film? Neem dan contact met ons op. We praten graag verder tijdens een persoonlijke kennismaking.

Neem contact op

“Wij laten zien welke middelen er nodig zijn om je doelgroep te activeren”

Wow! Dit is goed. De algehele opzet is mooi, overzichtelijk en met een heldere boodschap.
90 sec leek me vooraf lang, maar het blijft boeien en verveelt geen moment.

Erwin Dolmans, RENA Electronica