Welke diensten leveren wij?

Corporate Film

Opgericht in 1992 en sinds 2009 produceerden we al ruim 3.000 films voor meer dan 400 (inter)nationale bedrijven en instellingen. Natuurlijk staan we ook voor jouw corporate film klaar.

Bij het laten maken van films zijn de mogelijkheden eindeloos. Echt waar, iedere productie is telkens weer uniek, ook omdat we rekening houden met ieders wensen en budget.

Wij zijn als filmische storytellers gespecialiseerd in concept ontwikkeling, maar ook in een juiste strategie waarbij we je heel graag helpen met het gehele productieproces. Immers, niets wordt door ons uitbesteedt aan derden, alles gebeurt in-house.
Maar evengoed kun je bij ons terecht voor het inhuren van filmprofessionals.
Huur onze video-editor invoor het monteren van jouw filmopnames tot een opvallende film.
Of zet onze cameraman in voor de filmopnames in je bedrijf of tijdens een beurs of event.

Maar we gaan nog een stapje verder:
Want, wanneer jij het leuk vindt om zelf achter de camera te staan, leren wij je om professionele filmopnames te maken.

Of leren we je interviews af te nemen, zelf Voice-Over teksten te schrijven of conceptueel denken. Allen korte en intensieve cursussen gegeven door mensen uit het vak met jarenlange ervaring.

Ook geeft onze Creative Director Jan Suiskens masterclasses over Storytelling aan het hele bedrijf bij jullie op locatie, natuurlijk afgestemd op jouw bedrijf of organisatie.

Tot slot zijn we ook thuis in animaties, 360 graden video’s en Virtual Reality producties en in onze eigen filmstudio zijn de mogelijkheden natuurlijk helemaal eindeloos.

Dus neem gerust contact op, om daarover van gedachten te wisselen!

Ik wil een offerte aanvragen

Corporate Film Academy

Sinds 1992 communiceren we verhalend over onze klanten. Vanaf 2005 enkel nog online en sinds 2009 enkel nog via films, omdat we merkten dat mensen minder en minder lezen.
Alles met als doel dat onze opdrachtgevers zich beter, sneller en meer zichtbaar kunnen onderscheiden, vooral vanuit het ‘waarom’.
We bouwen zo verhalend en filmisch aan het merk van onze opdrachtgevers.

Vooral Social Media vraagt erom dat je regelmatig van je laat horen. Korte filmische clips zijn daarbij the way to go!
Om dat haalbaar en betaalbaar te houden bieden we sinds 2019 een nieuw, en gelijktijdig, uniek programma aan.

Wij leren onze opdrachtgevers Zelf- Filmen in combinatie met de basics rondom Storytelling!

Het is een hybride samenwerking met inmiddels vele deelnemende bedrijven, organisaties en instellingen. Zie het als jouw never-ending-story, een doorlopend verhaal met maandelijks telkens 1 nieuwe aflevering. Gemaakt met filmopnames van jullie zelf en telkens geproduceerd met het bijbehorende verhaal en videomontage dat wij voor jullie verzorgen, vandaar de term hybride.

NEEM CONTACT OP

Waarom een film laten maken?

Online video groeit hard.

Wij kijken tegenwoordig liever een kort filmpje dan dat we stukken tekst lezen. Door de combinatie van beeld en geluid kun je snel een krachtige boodschap overbrengen. Wist je dat 1 minuut film gelijk is aan 1,8 miljoen woorden! Bovendien blijkt uit onderzoek dat websites met films hun bezoekers langer vasthouden en het toevoegen van productfilmpjes tot een directe omzetstijging leidt. Zorg dus dat je je doelgroep bereikt met film en online video.

CorporateTrailer bestaat uit een team van specialisten op het gebied van strategie, concept, marketing, camera en editing. Wij werken zowel nationaal als internationaal en hebben de afgelopen jaren met onze producties diverse internationale awards gewonnen.

Wil je meer weten over hoe jouw film wordt gemaakt? Kijk dan eens bij onze werkwijze.

Wil je weten wat er nodig is voor het maken van jouw film? Neem dan contact met ons op. We praten graag verder tijdens een persoonlijke kennismaking.

Neem contact op

“Via storytelling geven wij een identiteit aan het bedrijf”

Wow! Dit is goed. De algehele opzet is mooi, overzichtelijk en met een heldere boodschap.
90 sec leek me vooraf lang, maar het blijft boeien en verveelt geen moment.

Erwin Dolmans, RENA Electronica