Digital consultant / online marketeer | vestiging Vught

Heb je een passie voor de nieuwste digital marketing technologieën? Word je blij van het uitvoeren van digitale campagnes, het analyseren van resultaten en het verbeteren van de effectiviteit?  En heb je daarnaast een goed gevoel heeft voor commercie?

Dan nodigen we je graag uit verder te lezen😊!

Wat ga je doen? 

Als digital consultant /online marketeer ontwikkel je graag (complexe) (email-) campagnes. Ook het configureren, ontwerpen en uitvoeren van deze campagnes, het analyseren van resultaten en het verbeteren van de effectiviteit maken onderdeel uit van je werk.

Je gaat graag met organisaties in gesprek over hun doelen en uitdagingen op digitaal vlak, die jij helpt vertalen naar innovatieve oplossingen. Jij wilt graag de vraag achter de vraag boven tafel krijgen, om op die manier écht het verschil te kunnen maken.

Als vertrouwd adviseur beheer je het volledige klantbudget en ben jij bezig met het maximaliseren van onze toegevoegde waarde. Dit doe je door proactief aan de slag te gaan met signalen en potentiële business kansen.

Herken jij jezelf hier in?

Je voelt je prettig in een dynamische werkomgeving en spreekt de taal van zowel de marketeer als de IT-specialist. Met een flexibele en pragmatische aanpak is niets je te veel en behaal je concrete doelen. Je hebt significante ervaring in het online marketing domein en affiniteit met marketing automation.

Je bent sterk in het onderhouden van goed contact met interne en externe stakeholders. Klantgericht handelen zit in jouw DNA. Je weet een visie te creëren op klanttevredenheid en groei. Verder ben je nieuwsgierig en resultaatgericht. Je bent een motivator en een gesprekspartner voor onze klanten.

 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als online marketeer en ervaring met meerdere typen organisaties, van commercieel tot non-profit. Je kunt hiervan concrete voorbeelden laten zien.

 • Je werkt en denkt op HBO-niveau

 • Je bent op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied online & social marketing, en kent de voor- en nadelen van alle relevante online kanalen.

 • De dashboards van minimaal Facebook/Instagram, LinkedIn en Google (SEA, SEO, Youtube, Display en Analytics) hebben voor jou geen geheimen.

 • Je hebt kennis van SEO en tools voor e-mailing en marketing automation.

 • De technische & juridische ins & outs zoals pixels, insight tags en de AVG zijn jou bekend, waardoor je onze klanten gedegen kunt adviseren en optimaal rendement haalt uit campagnes.

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en aanleg voor copywriting is een pré.

 • Je communiceert open naar je collega’s en professioneel naar opdrachtgevers.

 • Je hebt een kritisch oog voor details en levert graag optimaal resultaat.

 • Je bent proactief en betrekt je collega’s bij je werkzaamheden binnen een project.

 • Je werkt graag zelfstandig maar ook in teamverband.

Wat bieden wij?

We bieden je een fijne werkomgeving,  met gezellige collega’s. Je krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, zodat je happy bent! Wij verzorgen de healthy lunch en houden regelmatig een gezellige domibo!

In een notendop:

 • Een dynamische functie met veel vrijheid en de kans om zaken op jouw manier in te richten en jezelf verder te ontwikkelen;

 • Veel afwisseling: werken vanaf ons kantoor in Vught, maar als je wenst ook vanuit kantoor Amsterdam, alsook hybride.

 • Werken in een enthousiast team van specialisten;

 • Een optimale werk/privébalans;

 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;

 • Reiskostenvergoeding;

 • Laptop en telefoonvergoeding;

 • Natuurlijk ook een fijn salaris, afgestemd op jouw kwaliteiten en ervaring tussen de €2.800,- en € 4000,-

CorporateTrailer, more than just films!

Enthousiast geworden?

Mail dan je motivatie –  brief of video met je CV naar onze Office manager Antoinette, antoinette@corporatetrailer.nl. Zij beantwoordt ook graag je vragen, mocht je die nog hebben. 

Solliciteren

Over CorporateTrailer

Corporate Trailer is een snel groeiend, innovatief en award-winning film productiebedrijf met vestigingen in Vught en Amsterdam. Met ons team van specialisten op het gebied van; strategie, storytelling, marketing, camera en editing, bouwen wij aan de merken van onze klanten. Door middel van storytelling en video producties helpen wij onze klanten bij het visualiseren van de Corporate Identity en vertellen wij hun verhaal.

Verhalen maken met een boodschap die raakt, dat is wat we elke dat met veel enthousiasme doen!

Door onze krachten te bundelen bieden wij nog meer toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers. We werken hard en houden van ons vak!

Wat CorporateTrailer onderscheidt van andere bureaus is dat we zowel strategisch als in de uitvoering onze opdrachtgevers ondersteunen. Het stopt niet bij een film. We geloven in de combinatie en daarom werken wij nu op een andere manier samen met onze opdrachtgevers. Wij zijn een klein of groot onderdeel van de organisatie, zodat we weten wat er leeft en speelt en we op basis daarvan kunnen acteren. Kennis delen is essentieel.

In ons portfolio zijn zowel B2B als B2C opdrachtgevers te vinden waarvoor we uiteenlopende activiteiten ontplooien; het begint bij een trailer/movie, maar destination anywhere………..