Drone video laten maken

Je bedrijf spectaculair in beeld brengen met een drone. Onze drone operator komt graag naar jullie toe voor het vastleggen van de mooiste drone beelden. Het liefst uiteraard met mooi weer voor een luchtvideo, maar ook binnenopnames met drone zijn mogelijk. Nadat de opnames hebben plaatsgevonden, monteert onze video editor deze drone opnames tot een passend geheel. Een drone film is een extra toevoeging voor jouw bedrijfsfilm. Inzetbaar op website én social media.

Waarom een drone inzetten voor jouw film?

Met een drone maak je je bedrijfsfilm nóg dynamischer. Presenteer je bedrijf, en geef gelijk een snelle indruk van je pand, magazijn, fabriekshal of kantoorruimte. Het is zelfs mogelijk om een combinatie te maken tussen lucht- en grondbeelden. Door een drone operator in te huren, ben je zeker van professionele luchtbeelden in 4K kwaliteit. Wij werken met de nieuwste drone apparatuur en zijn op de hoogte van de wetgeving. Aanvullend, kun je ook onze cameraman inhuren, voor het laten maken van filmopnames met een steadicam, bijzondere filmcamera of slider.

Wat kost het huren van een drone?

De kosten voor het huren van een drone lopen enorm uiteen en zijn afhankelijk van je wensen. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden door te nemen. Houd er rekening mee dat het niet overal is toegestaan om met een drone opnames te maken. Wij zijn op de hoogte van de regelgeving en denken graag met je mee.

Een drone inhuren?

Neem nu contact op en wij adviseren je over alle mogelijkheden!

Contact opnemen

Wat is een drone?

Een drone is een onbemand luchtvaartuig, welke zowel functioneel als recreatief ingezet kan worden. Drones worden op afstand bestuurd door een drone operator of piloot. Deze afstand loopt zelfs tot in de kilometers.

Drone video laten maken

Ook bij grote afstanden, zijn wij in staat om een professionele luchtvideo te maken. En daarnaast is onze operator óók professioneel cameraman. Wij werken met de DJI Mavic Pro en de DJI Phantom.

Laat een drone video maken van jouw bedrijf of event en bezorg je kijkers het “WOW” gevoel.

Wil je een drone video laten maken?

Voordelen van drone inhuren

  • Een extra stukje beleving door een drone in te zetten voor jouw promotiefilm
  • Zorg dat je opvalt met je bedrijf of event
  • Onze filmcrew heeft veel ervaring en werkt professioneel
  • Verzekerd van hoge kwaliteit opnames
  • Gebruik van high end apparatuur