Kosten bedrijfsfilm

Je kunt voor ieder gewenst budget een film laten maken waarmee je jouw verhaal vertelt, je doelgroep bereikt en de juiste boodschap overbrengt.
Je kunt alleen niet voor ieder budget, elke film laten maken. De kosten voor het maken van een film hebben met name te maken met de invulling.
Niet zozeer de lengte van de film bepaalt de prijs, maar wel het aantal opnamedagen, het montageproces, het inzetten van acteurs, het reizen naar een buitenlandse locatie met de crew, of het afhuren van een locatie.
Je kunt je voorstellen dat een documentaire met meerdere filmdagen, interviews en 3 maanden werk, meer kost dan het opnemen van een corporate video met een halve dag filmopnames op locatie.

Plan een afspraak voor het maken van jouw film 

Films maken is dus écht maatwerk, daarom stellen wij een kennismakingsgesprek op prijs. Zo kunnen wij mee denken over welke film bij jouw wensen past.
Wij nemen als het ware plaats op de stoel van jouw opdrachtgever of kijker en geven advies over wat wij denken wat je als bedrijf nodig hebt, ook op internationaal vlak, indien gewenst. Natuurlijk laten we ook onze prijslijst zien, vervolgens bepalen we tijdens het intakegesprek samen de invulling en het uitgangsbudget van je film.

Wat bepaalt de kosten van het laten maken van een film?

De kosten voor het maken van een bedrijfsfilm of commercial kunnen enorm variëren.

Is er een creatief concept nodig of gaan we enkel productopnames maken? Gaan we filmen op locatie, in onze filmstudio of kunnen we gebruik maken van bestaand foto- of filmmateriaal? Laat je je verhaal vertellen via een interview, of door een presentatrice, een voice-over of door middel van tekstblokken? We kunnen je bedrijf en medewerkers in beeld brengen, maar bij andere producties zullen we acteurs casten en een set moeten opbouwen.

Bekijk ons portfolio voor een impressie, een film is al mogelijk vanaf € 995,- 

Bekijk ons Portfolio

Download nu onze prijzen

Vul je e-mailadres in en download gratis onze pdf met meer informatie over onze diensten en kosten.

Inhuren filmcrew

Ook wanneer je alleen op zoek bent naar het inhuren van een cameraman voor je bedrijfsevenement, beurs of seminar, kun je bij ons terecht!

Misschien heb je juist wel mooie filmbeelden op je event gemaakt, maar kom je niet toe aan het monteren van de beelden. Huur dan onze editor in voor een professionele montage.