Marketing Projectmanager

Met een gezonde dosis ambitie en passie (32-40 uur per week)

Wat jij kunt gaan doen bij CorporateTrailer:

Allround marketing is bij ons ook echt allround. Als projectmanager pak je jouw projecten dan ook van A tot Z op. Je organiseert alles rondom de verspreiding van video content, maar regelt de bouw van een website met externe partners en stemt met een klant de volgende stap af in een campagne. Hierbij ben jij de schakel tussen ons eigen content team en onze opdrachtgevers. Een uitermate dynamische functie met veel verantwoordelijkheid.

Wanneer deze job jou op het lijf geschreven is

Voor deze functie hebben we geen strak omkaderd functieprofiel voor ogen. Wat we belangrijk vinden is een HBO/WO-opleidingsniveau, minimaal vijf jaar ervaring op het gebied van marketing, maar vooral een gezonde dosis ambitie en passie.

Onze ideale nieuwe collega is een verbinder pur sang. Met jouw communicatievaardigheden, overtuigingskracht en vernieuwende visie krijg jij alle neuzen dezelfde kant uit. Je hebt organisatietalent, kunt goed anticiperen en werkt graag gestructureerd en nauwkeurig. Ook in een dynamische, nieuwe omgeving vind jij snel je draai.

Jij houdt van afwisseling en bent het liefst de hele dag aan het regelen, organiseren, afstemmen, bellen en doorpakken. Actie! Je bouwt makkelijk relaties op, bent sociaal maar kan ook goed zelfstandig werken. Verwachtingen van opdrachtgevers voel jij feilloos aan, je staat stevig in je schoenen en kunt deze opdrachtgevers dan ook overtuigen van onze ideeën. Tenslotte houd jij altijd oog op de planning.

Flexibiliteit en vrijheid

Wij bieden véél vrijheid. Omdat wij erin geloven dat jij het beste presteert als jij je werk zelf inricht. Werk je graag regelmatig thuis? Prima, zolang we maar ‘connected’ blijven! Werk je liever op kantoor? Ook top. We spreken namelijk regelmatig af om projecten door te nemen en bezoeken daarnaast onze opdrachtgevers.

In een notendop:

  • Een dynamische functie met veel vrijheid en de kans om zaken op jouw manier in te richten en jezelf verder te ontwikkelen;

  • Veel afwisseling: werken zowel vanaf locatie bij onze opdrachtgevers, vanaf kantoor alsook vanuit huis.

  • Werken in een enthousiast team van specialisten en generalisten;

  • Een optimale werk/privébalans;

  • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;

  • Reiskostenvergoeding;

  • Laptop en telefoon;

  • Natuurlijk ook een fijn salaris. Afhankelijk van jouw kwaliteiten kun je bij een fulltime dienstverband rekenen op minimaal € 2.500,- en maximaal € 4.500,- bruto per maand.

CorporateTrailer, more than just films!

Word jij het nieuwste lid van ons dreamteam?

Solliciteer zo snel mogelijk door je cv, motivatiebrief en eventueel een portfolio te verzenden naar Eugenie Wijffels. Als we enthousiast zijn over je sollicitatie volgt een telefonische kennismaking, een persoonlijk gesprek en een assessment.

Solliciteren

Over CorporateTrailer

CorporateTrailer is in 1992 opgericht door Jan Suiskens en Eugenie Wijffels.
Met Storytelling als basis is het bureau in de loop der jaren uitgegroeid tot een strategische partner voor haar opdrachtgevers. Sinds 2010 heeft CorporateTrailer zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van bedrijfsfilms en commercials, waarvan vele bekroond werden met internationale awards.

Door onze krachten te bundelen bieden wij nog meer toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers. We werken hard en houden van ons vak!

Wat CorporateTrailer onderscheidt van andere bureaus is dat we zowel strategisch als in de uitvoering onze opdrachtgevers ondersteunen. Het stopt niet bij een film. We geloven in de combinatie en daarom werken wij nu op een andere manier samen met onze opdrachtgevers. Wij zijn een klein of groot onderdeel van de organisatie, zodat we weten wat er leeft en speelt en we op basis daarvan kunnen acteren. Kennis delen is essentieel.

In ons portfolio zijn zowel B2B als B2C opdrachtgevers te vinden waarvoor we uiteenlopende activiteiten ontplooien; het begint bij een trailer/movie, maar destination anywhere………..