INSPIRERENDE MASTERCLASSES VOOR BEDRIJVEN

Creative Director Jan Suiskens ontwikkelde inspirerende masterclasses Corporate Storytelling, Corporate Story ontwikkelen en Film maken. Leer alles over corporate storytelling en hoe je dit effectief inzet bij het ontwikkelen van concepten en scripts. Interactieve Masterclasses boordevol praktische tips en handvatten die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Eerdere masterclasses werden gemiddeld met een 8,9 gewaardeerd.

OVER JAN SUISKENS

Jan Suiskens is Creative Director van CorporateTrailer en heeft ruim 30 jaar ervaring in communicatie voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers.

In 2010 maakte hij de keuze om enkel nog filmisch te willen communiceren, de intrede van de IPad werd op dat vlak door hem gezien als een “gamechanger”. Sindsdien heeft hij met zijn films vele internationale prijzen gewonnen en wordt door velen gezien als autoriteit op het gebied van corporate storytelling.

Vandaag de dag maakt zijn bedrijf honderden producties per jaar en vindt hij het tijd om zijn opgebouwde kennis en ervaring te delen via lezingen en 1- of 2-daagse masterclasses.

Interesse in een Masterclass?

Of bel direct 073 645 71 00

en stel je vraag aan Ferdy

Of plan een online kennismaking, een afspraak op ons kantoor in Vught of Amsterdam of een rondleiding in onze filmstudio met Ledwall in Vught.

VUGHT
Baarzenstraat 25 & 31
5262 GD Vught

Telefoon +31 (0)73 64 57 100

AMSTERDAM
Joop Geesinkweg 125
1096 AT Amsterdam

Telefoon +31 (0)20 76 40 878

VUGHT

WWW.CORPORATETRAILER.NL

AMSTERDAM