Inspirerende masterclasses voor bedrijven

Creative Director Jan Suiskens ontwikkelde inspirerende masterclasses Corporate Storytelling, Corporate Story ontwikkelen en Film maken. Leer alles over corporate storytelling en hoe je dit effectief inzet bij het ontwikkelen van concepten en scripts. Interactieve Masterclasses boordevol praktische tips en handvatten die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Eerdere masterclasses werden gemiddeld met een 8,9 gewaardeerd.

Masterclass Corporate Storytelling

Mensen houden van verhalen. Goede verhalen boeien en verbinden. In de Masterclass Corporate Storytelling leer je de basisprincipes van Storytelling voor bedrijven en ga je direct zelf aan de slag met korte praktijkopdrachten.

Masterclass Corporate Story ontwikkelen

Als vervolg op de Masterclass Corporate Storytelling verdiep je je in de ontwikkeling van je eigen corporate story. Een inspirerend proces dat leidt tot je eigen authentieke corporate story.

Masterclass Film maken

Film neemt een steeds belangrijkere plaats in bij corporate communicatie, maar hoe zet je film op de beste manier in? Wat wil je vertellen en hoe kun je je verhaal het best in beeld krijgen?

In deze masterclass leer je alles over de verschillende stappen van het filmproductie proces en ga je ook zelf aan de slag.

Doelgroep

Voor managers, marketeers en communicatiespecialisten

Locatie

CorporateTrailer
Baarzenstraat 31
5262 GD Vught (‘s-Hertogenbosch)

informatie aanvragen

Over Jan Suiskens

Jan Suiskens is Creative Director van CorporateTrailer en heeft ruim 25 jaar ervaring in communicatie voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers.

In 2010 maakte hij de keuze om enkel nog filmisch te willen communiceren, de intrede van de IPad werd op dat vlak door hem gezien als een “gamechanger”. Sindsdien heeft hij met zijn films vele internationale prijzen gewonnen en wordt door velen gezien als autoriteit op het gebied van corporate storytelling.

Vandaag de dag maakt zijn bedrijf honderden producties per jaar en vindt hij het tijd om zijn opgebouwde kennis en ervaring te delen via lezingen en 1- of 2-daagse masterclasses.

Ook maatwerk of Masterclasses op locatie mogelijk. Informeer nu naar de mogelijkheden.

“In zee gaan met CorporateTrailer is geen uitgave, maar een samenwerking en investering”