Ons team

Jan Suiskens
Jan SuiskensCreative Director
Jan heeft sinds de oprichting van zijn eigen reclamebureau in 1992 jarenlange ervaring op het gebied van concept- en strategieontwikkeling. Hij startte in 2010 met de ontwikkeling van films waarbij hij veelvuldig gebruik maakt van storytelling. Zijn werk werd al snel opgemerkt door nationale en internationale opdrachtgevers.
Eugenie Wijffels
Eugenie WijffelsMarketing Director
Als mede-oprichtster heeft Eugenie jarenlange ervaring in het ontwikkelen van marketing- en communicatieplannen en strategieën. Eugenie is gespecialiseerd in internetmarketing en database marketing. Als marketeer werkt zij nauw samen met creatieve teams en is zij verantwoordelijk voor toetsing van concepten en ideeën aan de markt.
Ferdy Suiskens
Ferdy SuiskensProducer
Ferdy heeft de touwtjes in handen. Hij is het centrale aanspreekpunt en regelt het gehele productieproces. Zelfs met 20 projecten tegelijk, blijft hij cool. Want Ferdy gaat telkens voor de ‘wow-beleving’ van de klanten bij het zien van hun eindresultaat.
Ivo Houben
Ivo HoubenDP / Editor
Ontmoet onze echte vakman Ivo, streven naar de perfecte beelden voor jullie film is waar hij zich dagelijks mee bezig houdt. Van filmopnames in onze greenscreen studio, tot opnames op locatie of vanuit een helikopter. Niets is Ivo te veel! En hebben we een shoot in het buitenland? Ook dan is hij erbij. Ivo blijft kalm en steady, alles voor het vastleggen van de mooiste beelden voor jouw film.
Bo Wouters
Bo WoutersEditor
“You can’t make a movie without an editor.” Daarom hebben wij Bo als in-house editor van CorporateTrailer. Aan creativiteit geen gebrek. De uitdaging is om alle puzzelstukjes in elkaar te laten vallen, naar een perfect lopende film. Met nét dat stukje emotie toegevoegd om de boodschap over te brengen. Bo heeft oog voor detail, passend bij jouw persoonlijke stijl.
Aldo Suiskens
Aldo SuiskensAccountmanager
De kans is groot dat je Aldo al aan de telefoon of bij jullie op kantoor hebt gesproken. Naast de verkoop van onze diensten houdt Aldo zich bezig met klantgerichte oplossingen bedenken, werkprocessen optimaliseren en onderhoud aan de website.
Maartje Beaard
Maartje BeaardSales
Maartje is gedreven, communicatief vaardig en kent een hands on mentaliteit als het om sales gaat. Ze kan goed omgaan met verschillende type klanten en onder tijdsdruk presteren. Daarnaast is Maartje een prettige collega met een gezonde dosis humor, die vaak het voortouw neemt in organisatie.
Patrick Post
Patrick Post Cameraman
Een beetje vreemd maar wel lekker… Deze slogan past perfect bij onze cameraman Patrick, voor insiders beter bekend als Patje. Gewapend met zijn Canon C300 MKII weet Patrick de perfecte cinematische beelden te schieten. Daarnaast denkt hij enthousiast mee op de filmset, om de film nét die extra lading te geven die het verdient.
Servi Willems
Servi WillemsCameraman
In film is alles mogelijk. Daar zorgt onze ervaren cameraman Servi wel voor. Van filmopnames in onze greenscreen studio, tot opnames op locatie of vanuit een hoogwerker in de lucht. Niets is Servi te veel! En hebben we een shoot in het buitenland? Ook dan is hij erbij. Servi blijft kalm en steady, alles voor het vastleggen van de mooiste beelden voor jouw film.
Paddy Murphy
Paddy MurphyEditor
Paddy houdt zich vooral bezig met het omzetten van ruwe opnames naar super vette clips. Het klinkt makkelijk, maar het vertalen van opnames naar een inspirerend verhaal is een echte skill. Zijn specialiteit is vooral het toevoegen van visuele effecten en 2D animaties.
Ronan de Vries
Ronan de VriesEditor / AC
Zeg je gezelligheid dan zeg je Ronan! Zijn editing skills zijn onmisbaar. Hij zoekt de best passende beelden bij ieder verhaal. Zijn enthousiasme als assistent cameraman is essentieel, hij ondersteunt en assisteert waar hij kan en behoudt altijd het overzicht op de set. Ronan is altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen rondom videoproducties.
Bobby
BobbyCorporate dog
Knuffel nodig?
Bobby weet hier wel raad mee!
Hij tovert een glimlach op je gezicht. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat een hond in de buurt stressverlagend werkt. En eventueel ook inzetbaar als figurant, of hoofdrolspeler voor jouw filmproductie.
Jouw naam
Jouw naamOnze nieuwe collega
Adem jij video? Ben jij creatief en wil jij deel uit maken van net zo’n divers en veelzijdig team? Wij zijn altijd op zoek naar creatief talent om ons niveau naar een nog hoger level te tillen. Stuur een open sollicitatie of klik op de foto voor onze vacatures en stageplaatsen. Kom snel kennis maken!
Contact opnemen
Ons portfolio