Ons team

Jan
Jan Creative Director
Jan heeft sinds de oprichting van zijn eigen reclamebureau in 1992 jarenlange ervaring op het gebied van concept- en strategieontwikkeling. Hij startte in 2010 met de ontwikkeling van films waarbij hij veelvuldig gebruik maakt van storytelling. Zijn werk werd al snel opgemerkt door nationale en internationale opdrachtgevers.
Eugenie
EugenieMarketing Director
Als mede-oprichtster heeft Eugenie jarenlange ervaring in het ontwikkelen van marketing- en communicatieplannen en strategieën. Eugenie is gespecialiseerd in internetmarketing en database marketing. Als marketeer werkt zij nauw samen met creatieve teams en is zij verantwoordelijk voor toetsing van concepten en ideeën aan de markt.
Kristy
KristyProducer
Al vanaf zeer jonge leeftijd liep Kristy rond met een camera, wat zich daarna verder door ontwikkelde tot een grote passie voor storytelling en films. Inmiddels heeft Kristy al meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van professionele videoproducties. Met haar enthousiasme, grote glimlach en aanpakkersmentaliteit weet zij elke productie vanaf de start naar een uitstekend eindresultaat te begeleiden. Bij Kristy staan een goede relatie met partners en een fijne samenwerking hierbij voorop. Teamwork = dreamwork!
Luc
LucProducer
In zijn vrije tijd staat Luc graag in de spotlights, maar als producer houdt hij zich bezig met alles wat er achter de schermen gebeurt. Elke video is voor hem een nieuw verhaal dat verteld moet worden. Met zijn hands-on mentaliteit gaat niks langs hem heen en is geen enkele uitdaging te groot. Van begin tot eind behoudt hij het overzicht en zorgt hij voor een soepel verloop.
Ferdy
Ferdy Producer
Ferdy heeft de touwtjes in handen. Hij is het centrale aanspreekpunt en regelt het gehele productieproces. Zelfs met 20 projecten tegelijk, blijft hij cool. Want Ferdy gaat telkens voor de ‘wow-beleving’ van de klanten bij het zien van hun eindresultaat.
Ivo
Ivo DP / Editor
Ontmoet onze echte vakman Ivo, streven naar de perfecte beelden voor jullie film is waar hij zich dagelijks mee bezig houdt. Van filmopnames in onze greenscreen studio, tot opnames op locatie of vanuit een helikopter. Niets is Ivo te veel! En hebben we een shoot in het buitenland? Ook dan is hij erbij. Ivo blijft kalm en steady, alles voor het vastleggen van de mooiste beelden voor jouw film.
Antoinette
AntoinetteOffice manager
Onze altijd opgewekte en positieve Antoinette opent bij ons voor jou de deur. Zij neemt je jas aan en zet een heerlijke kop koffie voor je, gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij deze officemanager. Verder zorgt zij ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op ons kantoor in Vught en Amsterdam, gestructureerd en georganiseerd verloopt. In haar vrije tijd is ze graag bezig in de keuken en onlangs heeft ze het Pieterpad uitgelopen, een echte aanpakker dus.
Ronan
Ronan Editor / AC
Zeg je gezelligheid dan zeg je Ronan! Zijn editing skills zijn onmisbaar. Hij zoekt de best passende beelden bij ieder verhaal. Zijn enthousiasme als assistent cameraman is essentieel, hij ondersteunt en assisteert waar hij kan en behoudt altijd het overzicht op de set. Ronan is altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen rondom videoproducties.
Jonathan
JonathanEditor
Jonathan beschikt over een flinke lading originaliteit en creativiteit waarvan beide eigenschappen goed zichtbaar zijn in zijn projecten. Dit resulteert niet alleen in een goede video, maar dit geeft de video ook een belevenis.
Matthijs
MatthijsEditor
Matthijs zit vol passie voor film, editing en muziek. Al sinds zijn jonge jaren lopen deze dingen als een rode draad door zijn leven. Dit zet hij graag om in het maken van pakkende videoproducties, met behulp van een flinke dosis creativiteit.
Altijd enthousiast en op zoek naar nieuwe uitdagingen en technieken.
Aldo
Aldo Accountmanager
De kans is groot dat je Aldo al aan de telefoon of bij jullie op kantoor hebt gesproken. Naast de verkoop van onze diensten houdt Aldo zich bezig met klantgerichte oplossingen bedenken, werkprocessen optimaliseren en onderhoud aan de website.
Lotte
LotteSocial media & Content marketeer
Lotte ondersteund en adviseert graag op alle vlakken van marketing en streeft naar het maximale resultaat. Door haar eerdere ervaringen als social media manager kent sociale media geen geheimen voor Lotte en neemt ze je gemakkelijk meenemen in de belangrijkste trends en ontwikkelingen.
Bobby
BobbyCorporate dog
Knuffel nodig?
Bobby weet hier wel raad mee!
Hij tovert een glimlach op je gezicht. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat een hond in de buurt stressverlagend werkt. En eventueel ook inzetbaar als figurant, of hoofdrolspeler voor jouw filmproductie.
Jouw naam
Jouw naamOnze nieuwe collega
Adem jij video? Ben jij creatief en wil jij deel uit maken van net zo’n divers en veelzijdig team? Wij zijn altijd op zoek naar creatief talent om ons niveau naar een nog hoger level te tillen. Stuur een open sollicitatie of klik op de foto voor onze vacatures en stageplaatsen. Kom snel kennis maken!
Contact opnemen
Ons portfolio