Ons Team

JanJan
Jan Creative Director
”Sinds 1992 breng ik als Storyteller het DNA van onze klanten naar boven. En vanaf 2010 vooral via films als voornaamste communicatiemiddel.”
Eugenie
EugenieMarketing Director
”Als mede-oprichtster en marketeer werk ik nauw samen met creatieve teams en beoordeel ik concepten en ideeën in de markt.”
Antoinette gek
AntoinetteOffice manager
”Als Office Manager zorg ik dat alles op rolletjes loopt en dat mijn collega’s zich volledig kunnen focussen op het maken van de mooiste producties.”
Luc gekLuc
LucProducer
”Voor mij is elke video een nieuw verhaal dat verteld moet worden. Met mijn hands-on mentaliteit ontgaat me niets en is geen enkele uitdaging te groot.”
Kristy gekKristy
KristyProducer
“Met mijn enthousiasme en aanpakkersmentaliteit begeleid ik elke productie vanaf de start tot een uitstekend eindresultaat. Mijn doel: jouw verhaal tot leven wekken en anderen hiermee raken en inspireren!”
Ferdy
Ferdy Business Developer
Ik houd mijn hoofd altijd cool en ga telkens voor de ‘wow-beleving’ van de klanten bij het zien van hun eindresultaat.
Ivo gekIvo
Ivo DP / Editor
”Mijn kracht is mijn kalmte en steadyness, alles voor het vastleggen van de mooiste beelden voor jouw film.”
Isolde gek
IsoldeAllround Creative Marketeer
”Mijn doel als Creative Marketeer is mensen op een creatieve manier met elkaar te verbinden en indruk achter te laten.”
Nick gek
NickEditor
”Met mijn liefde en passie voor cinematografie, storytelling en fictie is het vertalen van verhalen naar visuele concepten mijn vermaak.”
Leon gekLeon
LeonEditor
”Als bevlogen editor, beperk ik mijn passie voor video niet tot mijn werk. Naast mijn werk scherp ik mijn artistieke vaardigheden aan en verken ik nieuwe technieken.”
Jouw naam
Jouw naamOnze nieuwe collega
Adem jij video? Ben jij creatief en wil jij deel uit maken van net zo’n divers en veelzijdig team? Wij zijn altijd op zoek naar creatief talent! klik op de foto voor onze vacatures en stageplaatsen!
Contact opnemen
Ons portfolio