Onze werkwijze

We starten onze samenwerking altijd met een persoonlijke kennismaking.

Zodra we weten wat jullie wensen zijn, bepalen we samen welk type film nodig is om jullie doel te bereiken. Doordat wij van oorsprong een marketingbureau zijn, denken wij ook op strategisch vlak mee om de doelgroep te overtuigen en aan te zetten tot actie. In onderstaande werkwijze, lees je meer over het gehele productieproces.

Full-service productie

Wanneer je gaat samenwerken met ons, zorgen we ervoor dat het gehele productieproces uit handen wordt genomen. Natuurlijk doen we alles in goed overleg. Vanaf de intake, tot aan de oplevering. Waarbij wij altijd het budget in de gaten houden.

Intake

We starten met een intakegesprek, waarin wij het bedrijf en haar USP’s leren kennen. Tijdens deze intensieve strategische sessie, wordt er gezocht naar het DNA van het bedrijf: Wat maakt jouw bedrijf uniek? We bespreken het doel van de bedrijfsfilm of commercial; Wat is je boodschap? Welk resultaat wil je bereiken? Wie is je doelgroep? Op basis van deze briefing, starten we met de pre-productie.

Script schrijven

Volgend op de intake ontwikkelt onze creative director, Jan Suiskens een uniek concept en schrijft het script. De uitgeschreven versie wordt vervolgens aan jullie gepresenteerd. Dit script is eventueel voorzien van een storyboard, visuele invulling en een Voice-Over tekst. De producer stelt een voorlopige planning op, inclusief financiële onderbouwing.

Productie

Nadat het concept is goedgekeurd, starten we met de productie. Samen plannen we een datum in om bij jullie bedrijf te komen filmen, of we plannen meerdere filmdagen, op meerdere locaties. Wanneer het script hier om vraagt, verzorgt Producer Ferdy de casting van de acteurs, of we spotten een bijzondere locatie in Nederland of internationaal.

Wist je dat we in onze filmstudio ook vele mogelijkheden hebben voor korte nieuwsupdates of productclips?

Postproductie

Onze editor Bo bekijkt alle aanwezige footage, en zoekt eventueel aanvullende beelden, ook met bestaand materiaal kunnen wij een bedrijfsfilm maken.
Er wordt een Voice-Over geselecteerd en daarna opgenomen. De muziek voor je bedrijfsfilm wordt geselecteerd of gecomponeerd. De Voice-Over, muziek, footage en beelden worden samengevoegd tot een 1e presentatie versie. Vervolgens presenteren wij deze film tijdens een persoonlijke afspraak, waarna eventueel nog correcties kunnen worden doorgevoerd. Indien gewenst kunnen wij ook ondertiteling of meerdere taalversies opleveren.

Oplevering

Wij leveren je bedrijfsfilm of commercial op in een bestandsformaat naar keuze. Indien gewenst maken wij een persoonlijk YouTube kanaal, aangepast op jullie huisstijl. Ook geven wij advies voor online marketing en een videocampagne via YouTube. Wij helpen ook bij de verspreiding van jouw film via videoadvertising op social media kanalen als Facebook, LinkedIn en Instagram en dan is je film klaar om met de rest van de wereld te delen!

Interesse in een afspraak?

Wil je meer weten over onze manier van werken? Wij komen graag langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Plan een afspraak