Over ons

Door onze jarenlange en brede ervaring op het gebied van marketing, communicatie en creatie, maken wij vandaag de dag meer dan zomaar films.

Als full-service filmproductiebedrijf adviseren en bouwen wij aan merken zodat onze films overtuigen en je doelgroep bereiken.

Bekijk hiernaast hoe wij dit doen of bekijk wat voor producties wij maken.

Onze producties

Geschiedenis

‘Reclame maken die werkelijk bijdraagt aan het bedrijfsresultaat’.

Dat was de drive van Jan Suiskens en Eugenie Wijffels om in 1992 hun eigen marketing- en reclamebureau op te richten. Strategie en creativiteit waren de belangrijkste pijlers van Precies! Communications en vormden de basis van vele projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Deze oorspronkelijke drive is in al die jaren nooit veranderd, maar sinds 2010 combineert Jan dit met zijn grote passies; film en muziek en met succes! Met één van zijn eerste producties won hij direct al een zilveren award op het Cannes Corporate Media & TV Festival. Sindsdien is de focus volledig verlegd naar film onder de naam CorporateTrailer.

Locatie

Vlak naast de hoofdstad van Brabant, ‘s-Hertogenbosch, ligt het welbekende Vught en laten wij nou net in deze mooie plaats een grote greenscreen filmstudio gebouwd hebben.

Deze studio geeft ons nog meer mogelijkheden om voor onze klanten de beste filmproducties te realiseren en bovendien centraal gelegen, want wij zijn zowel voor Brabant als voor de randstad ideaal bereikbaar.

Je bent van harte welkom!