Project omschrijving

Bedrijfsfilm Luchtverkeersleiding Nederland

Over Luchtverkeersleiding Nederland

Luchtverkeersleiding is de kernactiviteit van Luchtverkeersleiding Nederland. Daaronder vallen onder meer het vernieuwen en beheren van technische systemen, het verstrekken van luchtvaartinlichtingen, het verzorgen van opleidingen voor luchtverkeersleiding en het verzorgen van luchtvaartkaarten en -publicaties.

Klantvraag

Hoe kunnen we snel en duidelijk laten zien wie wij zijn, wat wij doen en wat onze kernwaarden zijn

Aanpak

Na een uitgebreide intake hebben wij een algemene corporate film gemaakt als introductie van Luchtverkeersleiding Nederland. Voor deze bedrijfsfilm hebben wij in totaal 2 dagen gefilmd, op- en rondom Schiphol, in het kantoor van Luchtverkeersleiding Nederland en in de verkeerstoren. De film is in eerste instantie gemaakt voor op de website. Maar daarnaast is de opzet en invulling zodanig dat deze ook breder is in te zetten, op platforms zoals; social media en YouTube of als bijlage in e-mail verkeer en tijdens presentaties, beurzen en rondleidingen.

Resultaat

Na het zien van deze bedrijfsfilm weet je niet alleen wat de organisatie doet, maar ook hoe ze dit doen en waar ze voor staan. Luchtverkeersleiding Nederland is een zeer solide en betrouwbare organisatie waarbij jij je, als mens met heel veel vliegtuigen boven je, altijd veilig mag voelen. Een partij die klaar is voor de toekomst !

Opdrachtgever

Luchtverkeersleiding Nederland

Geleverde diensten

Concept & script, filmproductie, montage

Een bedrijfsfilm als algemene kennismaking?

Neem contact op met producer Anneloes en plan een afspraak om te zien wat voor film bij jullie bedrijf zou passen.

Contact opnemen