Project omschrijving

Commercial CS+ | Meet Dave

De klantvraag van CS+

CS+ bevindt zich in de lastige IT wereld. Waar klanten en prospects weinig tot geen idee hebben wat ze nu eigenlijk kopen bij het aanschaffen van, bijvoorbeeld, een ERP pakket. Dus willen ze met een beetje zelfspot laten zien waar zij voor staan, en wat ze nu eigenlijk doen als bedrijf. En hiermee onderscheiden zij zich dus van andere IT bedrijven.

Aanpak

Deze Identity clip laat op een overdreven manier zien hoe het er in de IT wereld aan toe gaat. Om het voor iedereen begrijpbaar te maken. Daarnaast laat CS+ op deze manier weten aan opdrachtgevers dat zij eerlijk te werk gaan en eerlijk zijn over ERP, vandaar de slogan.
Na de presentatie van het script, zijn we gestart met de pre-productie.
Te beginnen met de casting. We hadden hiervoor een goodlooking, ietwat populair type voor nodig. Die we op die manier ook hebben geregisseerd.
Voor de locatie hebben we gebruik gemaakt van een AirBnB locatie in de Cote d’azur. Zodat we alle vrijheid hadden en een lege filmset, zonder omstanders. In totaal waren we met een 6-persoonscrew. Sony AS7 en de Panasonic GH4 Camera en daarnaast een steadicam en drone voor de veelzijdigheid qua beelden en een go pro voor de onderwateropnames.

Resultaat

Tijdens het World Media Festival 2018 in Hamburg hebben wij met de commercial CS+ – Meet Dave de gouden World Media Award in ontvangst mogen nemen. Daarnaast is deze film gebruik in online campagnes en in een direct-mail campagne. Ook zijn bedrijven actief benaderd via telemarketing, waarbij deze film als 1e indruk is getoond met de insteek om afspraken te plannen.

Opdrachtgever

Geleverde diensten

Concept & script ontwikkeling, pre-productie, casting, locatiescout, filmproductie, montage

Een opvallende animatie iets voor jou?

Neem contact op met producer Anneloes en plan een afspraak om te zien wat voor film bij jullie bedrijf zou passen.

Neem contact op

THE MAKING OF