Project omschrijving

Commercial Turnaround Advocaten

Over Turnaround Advocaten

Turnaround Advocaten is een advocatenkantoor. Een advocatenkantoor gespecialiseerd in faillissements- en ondernemingsrecht.

Klantvraag

Het uitgangspunt van de bedrijfsfilm is om kennis te maken met het bedrijf. Dit zodat Turnaround Advocaten gezien wordt als een partij waar je mee aan tafel wilt zitten, wanneer er ‘iets’ is met geld.

Aanpak

Voor Turnaround Advocaten hebben we 3 films gemaakt. Bovenstaande bedrijfsfilm is gefilmd in Malaga. We hebben hiervoor een 10p crew samengesteld bestaande uit; ons eigen Nederlandse (camera)team, een acteur via een Spaans castingbureau, duikers ter ondersteuning van de verdrinkingsscene, een kapitein en assistent voor de boot.

Resultaat

Deze pakkende bedrijfsfilm is in 2014 genomineerd bij het Nederlands Film Festival. Ook is tijdens het Infofilm Festival in Tivoli Vredenburg deze bedrijfsfilm op het grote doek vertoond!

Opdrachtgever

Geleverde diensten

Concept & script ontwikkeling, pre-productie, casting, locatiescout, filmproductie, montage

Een pakkende commercial iets voor jou?

Neem contact op met producer Anneloes en plan een afspraak om te zien wat voor film bij jullie bedrijf zou passen.

Neem contact op

“Gisteren tijdens de bijeenkomst met onze relaties hebben we de twee trailers getoond en zijn ze ‘live’ gegaan. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen. De complimenten komen uiteraard ook jullie toe als producent! Dank.”

Mr. Drs. F.P.G. Dix, Turnaround Advocaten

THE MAKING OF

Procestrailer