Project omschrijving

Documentaire Vitronics Soltec

Over Vitronics Soltec

Vitronics Soltec is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van soldeerapparaten en bijbehorende oplossingen voor de printplaat industrie. Vitronics Soltec werkt internationaal en bestaat inmiddels 100 jaar.

Klantvraag

Vitronics heeft ons gevraagd ter ere van het 100-jarig bedrijfsjubileum een documentaire te maken, waarin 100 jaar historie aan bod komt.

Aanpak

Opgestart in 1916 als ZEVA en inmiddels uitgegroeid tot wereldwijd bedrijf genaamd Vitronics Soltec. Om 100 jaar geschiedenis in beeld te brengen, hebben wij interviews afgenomen in binnen- en buitenland met oud-medewerkers en huidige medewerkers. De documentaire is aangevuld met oud beeldmateriaal en er zijn aanvullende filmopnames gemaakt. Uit de interviews hebben wij de best passende quotes geselecteerd welke de rode draad vormen in de film, met daarnaast een Voice-Over die het verhaal vertelt.

Resultaat

De film is vertoond tijdens het bedrijfsjubileum en werd met luid applaus ontvangen. Een film waar men trots van wordt. Trots om deel uit te mogen maken van Vitronics Soltec.

Opdrachtgever

Vitronics Soltec

Geleverde diensten

Script, concept & storyboard, ontwikkeling format, afnemen interviews, casting, filmopnames in studio en op locatie, montage.

Interesse in een documentaire?

Neem contact op met producer Anneloes en plan een afspraak om te zien wat voor film bij jullie bedrijf zou passen.

Contact opnemen