Promotiefilm

Zoek je een promotiefilm die jouw boodschap overbrengt, je doelgroep bereikt en in beweging zet? Wij ontwikkelen voor jou een promotiefilm die de aandacht van de kijker trekt en de unieke kanten van je bedrijf toont.

Inhoudelijk

Een promotiefilm is een krachtige manier om met je doelgroep te communiceren via je website, social media, youtube kanaal of in presentaties.

Naast promotiefilms maken wij ook bedrijfsfilms, commercials, instructiefilms, animaties, studiofilms, documentaires, testimonials en productfilms.

Promotiefilm laten maken?

Met onze jarenlange ervaring adviseren en begeleiden wij je graag tijdens het hele proces. Vanaf het intakegesprek tot aan de oplevering en verspreiding van je film.

Neem gerust contact op voor al je vragen.

Neem contact op

“In 2023 bestaat ruim 85% van al het internetverkeer uit video. Wij maken video’s die opvallen!”

Ik heb interesse in een promotiefilm

“De samenwerking met Corporate Trailer liep gesmeerd, zij zijn echte marketingexperts die je dwingen om op een andere manier naar je bedrijf te kijken; wat wil de klant zien? Wat maakt het verschil dat de klant voor ons wil kiezen en niet voor de concurrent? Op deze manier hebben we een trailer gekregen waardoor de potentiële klant direct een gevoel krijgt bij ons bedrijf, zonder dat we ook maar enige beschrijving hebben gegeven van onze capaciteiten. En het werkt! De trailer is professioneel, triggert de lead om verder te vragen; hij wil meer zien! En dat is precies het doel dat we voor ogen hadden.”
Deborah Huijbrechts, KSprofiel