Stage lopen bij CorporateTrailer

Wij zijn altijd op zoek naar creatief talent om ons niveau naar een nog hoger level te tillen. Kennismaken? Stuur een open sollicitatie of reageer op onderstaande vacatures. Ow enne.. punten scoren? Stuur ons een korte videosollicitatie!

Solliciteren

Erkend leerbedrijf | CorporateTrailer

Stagiair(e) Media, Entertainment, Event-Management

Alles is film, film is de toekomst, en daar willen wij graag onze marketing en communicatie sterk op inzetten. Wij zijn daarom op zoek naar een assistent projectmanager. Iemand die communicatief vaardig is, en het leuk vind om events te organiseren.

Stagiair(e) Camera / Editing

Zoek je een stage om je verder door te ontwikkelen als cameraman of editor? Kom stagelopen bij CorporateTrailer en leer de fijne kneepjes van het vak. Je wordt gezien als volwaardig medewerker, en wordt dus ook veelzijdig ingezet. Uiteraard met de nodige begeleiding door onze professionals op het gebied van camera, editing, regie en productie.

Taakomschrijving
Tijdens je stage meer leren over greenscreen? Dat kan in onze studio! Of ga mee met shoots op locatie, misschien zelfs in het buitenland! The sky is the limit! Je werkt nauw samen met de regisseur en de producer. Je bent allround in te zetten als zowel cameraman als editor. Je hebt affiniteit met techniek en weet hoe je om moet gaan met camera-, geluid- en lichtapparatuur. Kennis van de laatste trends en ontwikkelingen en creativiteit wordt zeer gewaardeerd.

Vaardigheden
Zelfstandig, Leergierig, Meedenkend, Enthousiast, Accuraat, Creatief, Gezellig/ Sociaal, Flexibel.
Kennis en/of affiniteit met Adobe premiere en After Effects is een pré!

Solliciteren

Stagiair(e) Productie

Op zoek naar een veelzijdige stage? Is film je passie en hou je van uitdagingen? Wordt dan onze productie stagiair!

Taakomschrijving
Je maakt deel uit van het productieteam. Je krijgt te maken met de pre-productie, opnames, post-productie en de oplevering. Je bent een kei in plannen, en onderhoud het contact met de filmcrew en leveranciers. Je assisteert de producer bij het vinden van props, locaties, voice-overs en tijdens een shoot ben je runner.

Vaardigheden
Zelfstandig, Leergierig, Meedenkend, Enthousiast, Accuraat, Creatief, Gezellig/ Sociaal, Flexibel.
Kennis van Office. In bezit van een rijbewijs is een pré.