Enthousiaste Telemarketeer B2B (parttime) | vestiging Vught

Ben jij volhardend en creatief in het vinden van verkoopkansen aan de telefoon en maak jij graag de deal? Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een Internationaal Awardwinning filmproductiebedrijf?
Dan zien we je graag!

Wat ga je doen? 

Als Telemarketeer ben je actief bezig met het plannen van afspraken voor de Creative Director. 

Op basis van heldere instructies en een briefing, ga je aan de slag en werk je nauw samen met de producer.
Je taken bestaan uit:  

  • Acquisitie 
  • Adresverrijking
  • Agendaplanning

Herken jij jezelf hierin?

Opleiding zegt ons niet zoveel. Past onderstaande bij je?

  • Commercieel daadkrachtig 

  • Sociaalvaardig & klantvriendelijk,

  • Accuraat en pro-actief, 

  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal, 

  • Ervaring met outbound business to business bellen,

  • Kennis en ervaring met Word en/of Excel

Wat bieden wij?

Binnen CorporateTrailer werk je in een klein, gezellig team. Hier krijg je ruimte om initiatief te nemen, te experimenteren & je skills aan te scherpen. Professionaliteit en enthousiasme vinden wij erg belangrijk, net als de donderdagmiddagborrel. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd. Naast een fijne werksfeer bieden wij een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden.

CorporateTrailer, more than just films!

Enthousiast geworden?

Mail dan je korte motivatie met je CV naar onze officemanager;  monique@corporatetrailer.nl. Zij beantwoordt ook graag je vragen, mocht je die nog hebben. 

Solliciteren

Over CorporateTrailer

CorporateTrailer is in 1992 opgericht door Jan Suiskens en Eugenie Wijffels.
Met Storytelling als basis is het bureau in de loop der jaren uitgegroeid tot een strategische partner voor haar opdrachtgevers. Sinds 2010 heeft CorporateTrailer zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van bedrijfsfilms en commercials, waarvan vele bekroond werden met internationale awards.

Door onze krachten te bundelen bieden wij nog meer toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers. We werken hard en houden van ons vak!

Wat CorporateTrailer onderscheidt van andere bureaus is dat we zowel strategisch als in de uitvoering onze opdrachtgevers ondersteunen. Het stopt niet bij een film. We geloven in de combinatie en daarom werken wij nu op een andere manier samen met onze opdrachtgevers. Wij zijn een klein of groot onderdeel van de organisatie, zodat we weten wat er leeft en speelt en we op basis daarvan kunnen acteren. Kennis delen is essentieel.

In ons portfolio zijn zowel B2B als B2C opdrachtgevers te vinden waarvoor we uiteenlopende activiteiten ontplooien; het begint bij een trailer/movie, maar destination anywhere………..