Werken bij CorporateTrailer?

Wil jij deel uit maken van een leuk, hecht, creatief en voornamelijk gezellig team? Houd je dan niet in en solliciteer nu op een van onze openstaande vacatures of stages !

Vacatures

Enthousiaste Telemarketeer

Social media & content marketeer

Digital Marketeer

Editor – Cameraman

Ben jij volhardend en creatief in het vinden van verkoopkansen aan de telefoon en maak jij graag de deal? Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een Internationaal Awardwinning filmproductiebedrijf?

Dan zien we je graag!

Kent social media voor jou geen geheimen? Is het maken van een pakkende tekst jou op het lijf geschreven en ben je dagelijks actief op verschillende kanalen? Tenslotte; barst je van de inspiratie en creatieve ideeën?

Dan komen we graag met je in contact!

Heb je een passie voor de nieuwste digital marketing technologieën? Word je blij van het uitvoeren van digitale campagnes, het analyseren van resultaten en het verbeteren van de effectiviteit?  En heb je daarnaast een goed gevoel heeft voor commercie?

Dan nodigen we je graag uit verder te lezen😊!

Zoek jij een afwisselende baan, wil jij je edit- en camera skills naar een hoger niveau tillen en vind je het leuk dat je meteen veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt? Heb je tenslotte minimaal 3 jaar ervaring met camera & montage en ben je echt ‘hands on’?

Dan zoeken wij jou!

Telemarketeer
Social media Marketeer
Digital Marketeer
Editor – Cameraman

Stages

Geïnteresseerd in stage lopen bij het leukste en gezelligste bedrijf in de omgeving?

Keuze genoeg!

Klik snel verder om te zien bij welke functie we jou kunnen gebruiken!

STAGES