Werken bij CorporateTrailer?

Wil jij deel uit maken van een leuk, hecht, creatief en voornamelijk gezellig team? Houd je dan niet in en solliciteer nu op een van onze openstaande vacatures of stages !

Vacatures

Copywriter

Editor / Cameraman

Verkoopmedewerker binnendienst

Social media & content marketeer

Ben jij op zoek naar een gevarieerde rol als creatief copywriter? Houd je van de mix strategie/marketing/creativiteit? Een echte nieuwsvreter en breed geïnteresseerd? Dan maken we heel graag kennis met je!

Zoek jij een afwisselende baan, wil jij je edit- en camera skills naar een hoger niveau tillen en vind je het leuk dat je meteen veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt? Heb je tenslotte minimaal 3 jaar ervaring met camera & montage en ben je echt ‘hands on’? Dan zoeken wij jou!

Ben jij volhardend en creatief in het vinden van verkoopkansen aan de telefoon en maak jij graag de deal? Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een Internationaal Awardwinning filmproductiebedrijf?
Dan zien we je graag!

Kent social media voor jou geen geheimen? Is het maken van een pakkende tekst jou op het lijf geschreven en ben je dagelijks actief op verschillende kanalen? Tenslotte; barst je van de inspiratie en creatieve ideeën? Dan komen we graag met je in contact!

Copywriter
Editor / Cameraman
Verkoopmedewerker
Social marketeer

Stages

Geïnteresseerd in stage lopen bij het leukste en gezelligste bedrijf in de omgeving?

Keuze genoeg!

Klik snel verder om te zien bij welke functie we jou kunnen gebruiken!

STAGES