BEDRIJFSFILMS

Zoek je een bedrijfsfilm die jouw boodschap overbrengt, je doelgroep bereikt en in beweging zet? Wij ontwikkelen voor jou een corporate video die de aandacht van de kijker pakt en de unieke kanten van je bedrijf toont.

Neem contact op

Bedrijfsfilm laten maken, hoe werkt dat?

Je wilt een bedrijfsvideo of online video laten maken waarmee je je onderscheid in de markt. Dan is het belangrijk om te weten wie je doelgroep is en wat het unieke DNA van jouw bedrijf is. In een intakegesprek brengen we dit samen in kaart, vervolgens bepalen we in overleg wat voor film het meest geschikt is om je boodschap over te brengen. Het volledige proces van een bedrijfsfilm laten maken vind je in onze werkwijze.

Wat bepaalt de kosten van een bedrijfsfilm?

De kosten van een bedrijfsfilm kunnen enorm variëren. Wij filmen zowel op locatie als in onze greenscreen studio. maar kunnen ook gebruik maken van bestaand film- of fotomateriaal. We kunnen het bedrijf en de medewerkers in beeld brengen, maar bij andere producties zullen we acteurs casten en een set op moeten bouwen. Je verhaal kan verteld worden door een presentatrice, een voice-over of in de vorm van tekstblokken.

In het eerste gesprek is meestal snel duidelijk welke oplossing het best aansluit bij je doelstellingen en budget.

Wat is een goede bedrijfsfilm?

Een krachtige bedrijfsfilm is kort en bondig, spreekt de taal van je doelgroep en blijft tot het einde boeien. Met een goede corporate film vertel je niet alleen, maar laat je vooral zien waar je goed in bent en dat overtuigd!

Wij komen graag langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Onze Bedrijfsfilms

CCOE

Een film voor overheid/defensie. Leer via interviews meer over CCOE, een NAVO trainingscentrum

“Verhalen moeten verteld worden om in leven te blijven”

Ik heb interesse in een bedrijfsfilm

“De samenwerking met Corporate Trailer liep gesmeerd, zij zijn echte marketingexperts die je dwingen om op een andere manier naar je bedrijf te kijken; wat wil de klant zien? Wat maakt het verschil dat de klant voor ons wil kiezen en niet voor de concurrent? Op deze manier hebben we een trailer gekregen waardoor de potentiële klant direct een gevoel krijgt bij ons bedrijf, zonder dat we ook maar enige beschrijving hebben gegeven van onze capaciteiten. En het werkt! De trailer is professioneel, triggert de lead om verder te vragen; hij wil meer zien! En dat is precies het doel dat we voor ogen hadden.”
Deborah Huijbrechts, KSprofiel