In onze nieuwste blog neemt Gijs je graag mee in zijn ervaring bij CorporateTrailer. Lees er hieronder meer over!

Mijn Stage bij CorporateTrailer

Afgelopen half jaar heb ik met veel plezier stage gelopen bij CorporateTrailer als onderdeel van mijn afstudeerjaar. Hier heb ik me vooral beziggehouden met het uitvoeren van een onderzoek dat betrekking heeft op de overtuigingsprincipes van Cialdini. Op basis van deze theorie heb ik onderzocht hoe de marketingcommunicatiemiddelen van CorporateTrailer geoptimaliseerd kunnen worden om zo traffic naar de website te bevorderen en de conversie op de website te vergroten.

CorporateTrailer is een bedrijf met veel kennis en ervaring op het gebied van videomarketing, waar ik veel ruimte heb gekregen om mijn onderzoek succesvol te kunnen afronden. CorporateTrailer geeft stagiaires echt de kans om betrokken te zijn en actief mee te werken aan relevante en grote projecten. Naast mijn onderzoek kreeg ik hierbij ook de kans om een kijkje te nemen in de marketing van CorporateTrailer en actief mee te denken over actuele vraagstukken.

Het team van CorporateTrailer zou ik omschrijven als een goede mix tussen professionaliteit en gezelligheid waar ik me direct erg op mijn gemak voelde. De collega’s waren altijd bereid begeleiding en hulp te bieden, wat resulteerde in een fijne en effectieve manier van werken.

Ik wil CorporateTrailer enorm bedanken voor de fijne samenwerking en goede ondersteuning.