Project omschrijving

Promotiefilm Vialis

Over Vialis Infratechniek

Vialis opereert in Nederland binnen het domein van infrastructuur en mobiliteit. Zij adviseren en ontwerpen, realiseren en beheren intelligente systemen.

Klantvraag

Ter aanvulling op de beursstand van Vialis, hebben zij ons gevraagd om een film te maken die het proces toont van Vialis. Maar deze film is ook deels een corporate introductie, die laat zien wie Vialis is. Vialis creëert overzicht voor de opdrachtgever binnen een steeds complexer wordende mobiliteitswereld. Maar met de kennis en ervaring die ze in huis heeft, kan Vialis altijd de vragen en eisen van de opdrachtgever omzetten binnen de juiste context. En daarnaast ook antwoorden geven op vragen die niet gesteld worden, maar wel noodzakelijk zijn om te worden beantwoord. Het zijn deze krachten die de basis vormen binnen het DNA van Vialis.

Aanpak

We hebben gekozen voor een symbolische film waarbij uitsluitend gebruik gemaakt is van stockbeelden, ofwel filmbeelden die aangekocht zijn in een bibliotheek. In al deze beelden is rekening gehouden met de door ons voorgestelde pay-off “Zicht op Beweeglijkheid”. In de film zitten dus enkel beelden waarin “beweging” symbolisch terugkomt.

Resultaat

Een film die succesvol is ingezet op de beurs, een eyecatcher voor de beursstand.

Opdrachtgever

Klantlogo Vialis
Geleverde diensten

Concept & script, filmproductie, montage

Een bijzondere promotiefilm laten maken?

Neem contact op met producer Anneloes en plan een afspraak om te zien wat voor film bij jullie bedrijf zou passen.

Contact opnemen