Studiofilms

Communiceer vanaf nu met studiofilms en zorg dat je informatie je doelgroep echt bereikt!

Wat zijn studiofilms?

Studiofilms zijn korte video nieuwsfilms of vlogs (blog in video vorm) die worden opgenomen in onze professioneel uitgelichtte filmstudio. Informeer je klanten over interessante marktontwikkelingen, zet prospects aan om contact met je op te nemen of lanceer een nieuw product, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat zijn de voordelen van studiofilms?

Beelden worden door ons 60.000 keer sneller verwerkt dan tekst. Dus met film vertel je veel meer in minder tijd. Daarbij zorgt de combinatie van beeld met geluid en tekst, dat de kijker langer geboeid blijft en de boodschap beter begrijpt.

Je kunt je video nieuwsbrief zelf presenteren of een presentator inhuren. Voor een neutraal decor of met beelden van je bedrijf of product, door onze greenscreen achtergrond is alles mogelijk. En bij meerdere studiofilms ontwikkelen wij een format in de look & feel van jouw bedrijf, waardoor de productiekosten beperkt blijven.

Studiofilm laten maken?

Door de vele mogelijkheden in onze greenscreen filmstudio, kun je ook met een kleiner budget al een professionele film laten maken.

Dus wil je je doelgroep echt bereiken? Vervang je nieuwsbrieven door video nieuwsfilms of vlogs!

Wij laten je graag alle mogelijkheden zien. Neem nu contact op voor een rondleiding in onze studio.

Neem contact op

“In 2020 bestaat 80% van al het internetverkeer uit video. Wij maken video’s die opvallen!”

Ik heb interesse in een studiofilm

“Wij vonden de samenwerking met CorporateTrailer voorbeeldig. De samenwerking, de communicatie en de uiteindelijke resultaten overtroffen onze verwachtingen. Ik zou niet aarzelen om CorporateTrailer aan te bevelen in de toekomst.”
Sebastian Beier, Matador