Testimonials

Wie kan nu beter vertellen waar je goed in bent dan je eigen klanten? Met een testimonial video vergroot je de betrouwbaarheid én geloofwaardigheid van je bedrijf.

Neem contact op

Wat is een testimonial?

Een testimonial is een citaat van tevreden en enthousiaste klanten waarin zij in hun eigen woorden weergeven wat het resultaat is van jouw dienstverlening. Een ijzersterke testimonial krijg je door je klant op video vast te leggen. Dit kan in de vorm van een diepte interview met een klant waarvoor je een bijzonder project hebt gerealiseerd, of door korte quotes van verschillende klanten, eventueel afgewisseld met beelden van je werk.

Waar moet ik op letten bij een testimonial?

Wanneer je klant bereid is om een testimonial op te nemen, wil je dit voor je klant natuurlijk zo makkelijk en prettig mogelijk laten verlopen. Uiteraard kunnen wij je klanten in onze filmstudio ontvangen, maar op verzoek maken wij ook opnames bij de klanten op locatie. Onze ervaren crew werkt snel en professioneel en onze deskundige interviewer laat uw klant op natuurlijke wijze voor u getuigen.

Testimonial laten maken?

Wil je de referenties van je klanten gebruiken voor een testimonial video? Wij adviseren graag hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Testimonials zijn een krachtig middel om je geloofwaardigheid en betrouwbaarheid te ‘bewijzen’!

Neem nu contact op! Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op

Onze Testimonials

“Maak van je klanten ambassadeurs met een krachtige testimonial die prospects overtuigt!”

Ik heb interesse in een testimonial

“Op de nieuwe Rena website is jullie trailer terug te vinden. Vandaag live gegaan. Ben er heel blij mee. Eindresultaat is prachtig. Dank jullie wel!”
Erwin Dolmans, RENA Electronica