Wil je een videoproductie laten maken?

Veel bedrijven hebben de voordelen van videoproducties inmiddels ontdekt. Websites met video krijgen niet alleen meer bezoekers, maar bezoekers blijven gemiddeld ook 88% langer op websites met video. Ook in e-mails en op social media zorgt video voor meer betrokkenheid en resultaat.

Als filmproductiebedrijf maken wij al jarenlang, voor vele tevreden klanten, krachtige filmproducties die de kijker overtuigen en aanzetten tot actie en waarmee wij al vele internationale awards hebben gewonnen! Daarnaast beschikken wij over een professionele greenscreen filmstudio waarmee wij voorop lopen met het toepassen van de nieuwste technieken zoals bijvoorbeeld Augmented Reality (AR). In onze studio kun je bij ons ook met een kleiner budget al een professionele videoproductie laten maken. In een persoonlijk gesprek adviseren wij graag welke aanpak voor jou het beste resultaat oplevert.

Ik wil een persoonlijk gesprek

Waarom een videoproductie?

Door de juiste combinatie van beeld, tekst en muziek wordt je boodschap vertaald naar een doeltreffende film. Met een videoproductie kun je snel en effectief je bedrijf of product aan je doelgroep presenteren. Creëer je meer merkwaarde, kun je ingewikkelde processen makkelijker uitleggen of laat je klanten voor je spreken in een testimonial. Visuele informatie wordt 60.000 keer sneller verwerkt dan tekst en video wordt door marketeers wereldwijd genoemd in de top 3 van effectieve marketingtools.

Wij ontwikkelen verschillende soorten videoproducties, van bedrijfsfilms en commercials tot praktische instructiefilms en voorlichtingsfilms. Maar ook voor een korte promotiefilm of flitsende aftermovie kun je bij ons terecht. Hiernaast vind je meer informatie en voorbeelden van de verschillende producties.

Wat komt er kijken bij een videoproductie?

Filmen op locatie of in onze greenscreen studio? Acteurs casten of een presentator inzetten? Een geschikte voice-over of muziek selecteren? Afhankelijk van het doel dat je met je film wilt bereiken, adviseren wij een passend concept met de juiste strategie. Vervolgens werken wij met een strakke productieplanning, bewaken het budget en nemen het hele proces uit handen. Meer informatie over onze aanpak vind je bij onze werkwijze.

Heb je vragen over een van onze producties? Of wil je een doeltreffende videoproductie laten maken?

Neem contact op

“Samen als een team komen wij tot een prachtige film voor elke uiting die u kunt bedenken.”

Het team van CorporateTrailer zijn echte marketingexperts die je dwingen om op een andere manier naar je bedrijf te kijken. We hebben een professionele trailer gekregen waarmee (potentiële) klanten direct een gevoel krijgen bij ons bedrijf. De trailer triggert de lead om verder te vragen en dat is precies ons doel geweest.

Deborah Huijbrechts, KS Profiel