Project omschrijving

Commercial Bench | Lost in Venice

Over BENCH

Dutch Design bedrijf BENCH ontwikkelt en produceert designmeubelen. Hun collectie bestaat uit stoelen, sofa’s, fauteils & banken
Vakmanschap én industrieel conceptueel denken vanuit de persoonlijke wensen van de klant. Dat staat bij BENCH centraal. Door zowel visuele, functionele en technische ontwikkelingen te combineren, creëert BENCH altijd een schitterend meubelstuk.

Klantvraag

BENCH komt jaarlijks met een nieuwe commercial. Dit is vooral gericht op branding, met als doel de naamsbekendheid onder de doelgroep te vergroten.

Aanpak

Na voor onze vorige commercial naar Parijs te zijn afgereisd, zijn we nu Lost in Venice! Onze Aleeya Club Grande schittert terwijl een prachtig model wanhopig door het betoverende Venetië rent op zoek naar deze handgemaakte Club Chair. Bekijk onze commercial om te kijken of ze hem vind…

Na de presentatie van het script, zijn we gestart met de pre-productie.
Van de locatie waren we zeker, het moest Venetie worden. Deze prachtige scenery is écht een versterking van de commercial.
We hebben samengewerkt met een modellenbureau in Italie voor ons topmodel. De styling en visagie hebben we zelf verzorgd. In totaal waren we met een 6-persoonscrew. We hebben gebruik gemaakt van de Panasonic GH4 Camera voor de slow-motion beelden en een steadicam om de bewegingen van het model te volgen. In totaal hebben we hiervoor op locatie 1 dag voorbereiding nodig gehad voor het spotten van de juiste locaties in Venetie, en 1 dag voor de filmopnames.

Resultaat

Tijdens het World Media Festival 2016 in Hamburg hebben wij met de commercial Bench – Lost in Venice de gouden World Media Award in ontvangst mogen nemen.

Opdrachtgever

Geleverde diensten

Concept & script, pre-productie, casting, locatiescout, filmproductie, montage

Interesse in een commercial?

Neem contact op met producer Anneloes en plan een afspraak om te zien wat voor film bij jullie bedrijf zou passen.

Contact opnemen

THE MAKING OF

BENCH – Roadtrip to Paris