live on set

Nieuwe technologieën in o.a. video volgen elkaar in rap tempo op. Om up-to-date te blijven leer je bij LIVE On Set meer over zelf (video)content maken. Iedereen kan zelf filmen. De vraag is alleen met welke boodschap en welk verhaal. Kom inspiratie opdoen bij LIVE On Set en ontmoet filmmakers en potentiële opdrachtgevers.

Waarom LIVE On Set

  • Het informele netwerk van Zuid-Nederland

  • Voor iedereen die zelf content wil maken

  • Leer van professionele sprekers over trending topics

  • Voor bedrijven, overheid, non-profit, onderwijs en filmprofessionals

Data LIVE On Set:

  • In verband met Corona is de volgende LIVE On Set tot nader bericht uitgesteld.

Donderdag 12 Maart; Privacy

Tijdens de leer en inspiratiesessie van 12 maart was PRIVACY het hoofdthema!
Mag je zomaar iemand filmen! Mag je gefilmd worden als verplichting opnemen in een arbeidscontract? En als je je bedenkt, mag je dan eisen dat je uit de bedrijfsfilm wordt geknipt? Zomaar wat vragen die niet onbelangrijk zijn zodra je films gaat maken voor je bedrijf of organisatie. Kim de Bonth, advocaat van Holla Advocaten vertelde ons er alles over.

In verband met Corona is de volgende LIVE On Set tot nader bericht uitgesteld. Weten wanneer de volgende weer start? laat dan hier je gegevens achter.

Ik wil me aanmelden voor LIVE On Set

“LIVE On Set zet je aan tot nadenken, hoe gaan wij ons bedrijf presenteren, wat is ons verhaal en wie gaan we als ambassadeur neerzetten?”

Margit Hoekstra, Audion Packaging Machines

Vorige edities

Elke paar weken organiseren wij LIVE On Set.
Een inspirerend event voor alle deelnemers van de Corporate Film Academy en iedereen die meer wil leren over de kracht van film. Met elke paar weken een ander onderwerp centraal.

Bekijk hier de laatste editie

21 november
Content, social media, views

26 september
Filmen met je smartphone

27 juni
Presenteren & Interviewen

LIVE On Set voor bedrijven

Wat is LIVE On Set?

LIVE On Set is een regelematig terugkerend event voor ondernemers, marketeers, communicatieprofessionals en iedereen die actief is in de filmwereld. Elke paar weken op donderdagmiddag van 15.00 tot 17.00 in de filmstudio van CorporateTrailer in Vught. Na de kennis en inspiratiesessies waarbij ook uitgebreid gelegenheid is tot het stellen van vragen, wordt er altijd nog even nagepraat tijdens de afsluitende borrel.

Het doel van LIVE On Set

Het doel van LIVE On Set is LEREN en INSPIREREN. Daarnaast biedt LIVE On Set de gelegenheid om op een informele manier contacten te leggen, te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Met LIVE On Set blijf je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. En met elke paar weken een onderwerp dat wordt uitgelicht, wordt je kennis geleidelijk aan steeds verder verbreed.

Waarom LIVE On Set

Exclusief, trending en informeel. Met iedere editie een Interactieve LIVE-Act op de studiovloer. Een totaalbeleving met inspirerende sprekers over trending topics. Leer van professionals en neem een kijkje op de set, inclusief muziek, food & drinks, maar vooral… plezier! Vreemden worden bekenden en bekenden worden vrienden. Iedereen komt samen bij LIVE On Set.

Leren en inspireren

Leer van professionals en neem een kijkje op de set

Ontmoeten en samenwerken

Ontmoet filmmakers en potentiele opdrachtgevers

Informele netwerkborrel

Netwerkborrel met Muziek, Food & Drinks

Meld je aan voor de volgende editie van LIVE On Set

Vul hier je gegevens in, dan houden we je op de hoogte van nieuwe data voor LIVE On Set.

Ik wil op de hoogte blijven van LIVE On Set