Op donderdag 7- en vrijdag 8 juni vond het AV Festival plaats in de Kromhouthal te Amsterdam. Jan Suiskens was uitgenodigd om gedurende deze 2 dagen masterclasses te verzorgen over Storytelling. De masterclasses waren erg populair en drukbezocht. Kijk hieronder voor een korte sfeerimpressie.

Tijdens de masterclasses kwamen onderwerpen aan bod als “Manipuleren vs Inspireren” en de “Three Golden Rules”. Met filmische voorbeelden werd de theorie verder onderbouwd en werd het publiek actief bij de les betrokken. Deelnemers gaven aan “geïnspireerd te zijn” en een ander persoon durfde het zelfs “de beste masterclass van de dag” te noemen. Een erg leuk compliment. Zelf gaf Jan aan te hebben genoten van de volle zaal en positieve feedback tijdens zijn Masterclass Storytelling.

Over het AV festival
Het AV festival is bedoeld om vakgenoten bij elkaar te brengen. De top op het gebied van o.a. camera, light en grip is aanwezig waaronder Blackmagic, Canon, Panasonic & BBP Light. Maar nóg interessanter, is dat er tijdens dit 2-daagse event masterclasses worden gegeven door internationaal gerenommeerde professionals. Professionals die al jarenlang als regisseur, dop, lichttechnicus of cameraman werken voor BBC, Netflix en andere grote filmproducties. Ook kun je tijdens het festival live meekijken op een filmset. Tijdens Open Set produceren 3 regisseurs in 2 dagen tijd een korte film die direct na afloop van het event in première gaat.

Meer weten over de Masterclass Storytelling?
Nieuwsgierig geworden? Je kunt 1 en 2-daagse Masterclasses Corporate Storytelling volgen bij ons op locatie. Maar Jan geeft ook exclusieve workshops Storytelling bij jou op kantoor. En natuurlijk is het ook mogelijk om Jan als spreker neer te zetten voor jouw event. Schrijf je hier in of vraag meer informatie op.