Aftermovie

Terugkijken op een succesvolle beurs, een feestelijk evenement of een spetterend bedrijfsfeest? Laat dan een aftermovie maken!

Wat is een aftermovie?

Een aftermovie is een sfeerverslag van alle hoogtepunten van je evenement. Leuk voor de deelnemers om je event opnieuw te beleven! En de mensen die niet aanwezig waren zien wat ze gemist hebben! Zij zullen de volgende keer graag willen komen. Zo wordt je aftermovie ook een goede promotiefilm voor je volgende evenement!

Hoe maken wij je aftermovie?

Vooraf bespreken we het programma van je evenement en stemmen we af wat er gefilmd moet worden. Onze professionele cameraman of crew is ruim op tijd aanwezig en werkt zelfstandig en onopvallend om de belangrijkste momenten van je evenement vast te leggen. Na afloop worden alle beelden gescreend en gemonteerd tot een bijzondere aftermovie. Bekijk hieronder een aantal resultaten.

Aftermovie laten maken?

Met een video registratie van je festival, congres of beurs kun je laten zien wat je evenement te bieden heeft. Hoe de sfeer is en wat de bezoekers ervan vinden.

Wil jij een extra dimensie toevoegen aan je evenement? Informeer nu naar de mogelijkheden.

Neem contact op

“Met een aftermovie geef je een extra dimensie aan je bedrijfsfeest of evenement!”

Ik heb interesse in een aftermovie

“Wij vonden de samenwerking met CorporateTrailer voorbeeldig. De samenwerking, de communicatie en de uiteindelijke resultaten overtroffen onze verwachtingen. Ik zou niet aarzelen om CorporateTrailer aan te bevelen in de toekomst.”
Sebastian Beier, Matador