Explanimation

Ben je op zoek naar een krachtige explanimation? Eén die direct laat zien wat je wilt vertellen? Met onze jarenlange ervaring laten wij graag zien wat de mogelijkheden zijn om je boodschap op een heldere manier uit te leggen aan je doelgroep.

Wat is een explanimation?

Een explanimation of een how-to-video is een uitleg animatie video of instructiefilmHierin wordt de essentie van je verhaal of product op eenvoudige wijze uitgelegd.

Wat is het voordeel van een explanimation?

Met een goede uitleg animatie maak je moeilijke processen of ingewikkelde producten, toegankelijk en makkelijk te begrijpen voor de kijker. Zo beantwoord je vragen voordat ze gesteld worden.

Dit zorgt voor meer tevreden klanten en dus minder vragen voor je serviceafdeling.

Explanimation laten maken?

Wil je een uitleg animatie video laten maken? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

In dit advies gesprek brengen wij in kaart wat precies je boodschap is en welke doelgroep je wilt aanspreken. Op basis van deze informatie laten wij zien welke mogelijkheden er zijn en adviseren wij je over de beste aanpak en de benodigde investering.

Neem contact op

Onze Explanimations

“In 2017 bestaat 74% van al het internetverkeer uit video. Wij maken video’s die opvallen!”

Ik heb interesse in een explanimation

“Wij vonden de samenwerking met CorporateTrailer voorbeeldig. De samenwerking, de communicatie en de uiteindelijke resultaten overtroffen onze verwachtingen. Ik zou niet aarzelen om CorporateTrailer aan te bevelen in de toekomst.”
Sebastian Beier, Matador